Tizennyolcadik alkalommal rendezte meg a XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napját 2015. január 31-én a XIII. kerületi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Kult13 az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A rendezvény fő célkitűzése bemutatkozási lehetőség biztosítása volt a kerületi civil szervezeteknek, tevékenységük megismertetése egymás számára és a kerületi lakosok részére.
   A rendezvényen összesen 27 szervezet, köztük a Békefenntartó Bajtársi Egyesület is képviseltette magát. Több mint 850 fő látogató vett részt, így elmondható, hogy a rendezvény sikeres volt és egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakosok körében, vélhetően azért is, mert egyre több programba vonják be őket a civil szervezetek.
   Az egyesületünk célkitűzése a békefenntartásban résztvevők tevékenységének megismertetés, népszerűsítése volt. A legszínvonalasabb standokra a nap folyamán a közönség több száz szavazólapot adott le, amelyeknek értékelése után a Legszínvonalasabb stand versenyen második helyen a Békefenntartó Bajtársi Egyesület végzett.
Hanuska Miklós